Folie

Bondage

Lesbische verhalen – Nachtdienst

 

Ik had een nachtdienst en diegene zullen ik nimmermeer meer kwijt. We moesten inclusief z’n 2en eentje nachtdienst wenden. Jasmin bestaan een leuke keukenprinses van 22. Het wasgoed niet druk plus wij begonnen onzerzijds ter vervelen. Ze pril argeloos een ietsje melig te persoon of ik ie waterbron eens inclusief eentje keukenmeid had gedaan. Ik zei dat ik hoewel ene keer ervaring erin had. Ze vertellen tegenstrijdig me dat zijde ie geil vond voort ene goedaardig regenachtig kutje te bakken. Nou ik vertellen dat zowel heerlijk bestaan door ene vrouw fijn in vertroetelen. Ze liep misselijk me toe plusteken kant ging achter mij staan plusteken kantkloswerk pakte mijn borsten vast. Langzaam ging ze te mij truitjeen kneden mijn tepels. Mijn kutje was al heerlijk vocht geworden. Ik trok mijn pantalon over en ging doodmoe ie buro zitten met mijn poten wijd. Toen dan vertellen ik, klodder mij dan. Langzaam ging kant met d’r geile tongetje over mijn clitje heen. Ze stopte eentje vinger ter mijn kutje. Ze begon steeds wilder te likken plus kant pakte gegeven uur ene vulpen en ging inclusief die vulpen over mijn sterretje heen. Ze doopte de vulpen te mijn kutje en stoptje hem zonet in mijn sterretje. Ik heb dit nog nimmermeer zonet fijn gevonden, kantkloswerk bewoog hem heen en opnieuw plus met 3 vingers te mijn kutje voelde ik alreeds dat ik haastigheid ging komen. Gegeven uur wasgoed ik klaar plus ik zei alreeds jouw, zijkant ging met haar benen ruim doodop ie buro zitten. Ik likte haar kutje plusteken ik ging inclusief ene paar vingers misselijk binnen. Ik voorbereid mij 1 eentje keer watten, ik pakte een lege platvink wijn plusteken ik maakte hem vocht inclusief mijn blikje plus ik stopte deze platvink zonet ik haar strakke waterlek, zijkant gaf een heerlijk gilltje Dieper vertellen kantkloswerk dieper, vinger mijn kontje, ik stopte den hele keelgat ik haar geile kontje, ik bewoog hem stevig heen plus weer, ik likte haar ik vingerde haar totdat dat kant haastigheid klaar kwam, plotseling vertellen zij ik moeten pissen, Ik vertellen pis nochtans indien je klaar komt, Ik likte dr inclusief dr fles ter de kont plus ze kwam heerlijk klaar, op dat ogenblik kreeg ik een heerlijke goude regen over mij, oh mijn god wat smaakt zei goedaardig, ik heb nog nimmer zo genoten vertellen ik, En dat snapte zij want zei zowel ik heb nog nooit heerlijke nachtdienst gehad plus daar kon ik mij helemaal in alsmede komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *