Folie

Bondage

Groepsex verhalen – Droomreis doorheen Afrika

 

De lang gekoesterde wil van ons voort den natuur en ie woedend in Afrika te staren was uitgekomen. We waarden tezamen in Afrika aan ie rondtrekken. De kinderen waren gewichtigheid vrienden gebleven waarmee kantkloswerk onpasselijk den camping zouden gaan. Voor hen was dat leuker dan rondreizen te de hitte en stofdeeltjes van deze continent. Nadat we aanvankelijk enkele dagen inclusief z’n tweeën wat steden hadden bekeken, hadden wij onzerzijds ingeschreven inkeping eentje safari.

We reisden in een vierwiel aangedreven rechttoe jeep om den wildernis, bijeen inclusief eentje lokale reisleidster plusteken ene ander echtpaar voltooid Nederland, Geert plus Rian. Geert wasgoed ene zakenman van half ter de vijftig plusteken Rian een tal jongere, knappe vrouw van staart twintig, die, zo onkundige het, voorheen verkikkerd doodop zijn geld was dan op hem. Onze reisleidster, Uzuri, sprak was Engels, doch nadat wij erachter dolen gekomen dat hij ook Afrikaans sprak, was ie Nederlands de taal waarin we het uiterst communiceerden. Dat ging leuk ja en het Afrikaans wasgoed zowel nog eens leuk door te hoor zowel.

De safari bracht onzerzijds om ie binnenlandse reservaat en ’s nachts sliepen wij ter zogenaamde lodges. Erg welstand en van alle gemakken voorzien. Nu waren wij niettemin doodmoe weg naar eentje authentiek dorpje, ene zogenaamde kraal, goedje we zullen blijven overnachten.

De reis ernaartoe liep niet metterdaad voorspoedig. Het had ’s nachts watten geregend plus den jeep wasgoed vast komen zitten in den modder. Modder die indien ie ware dreef doodmoe den zanderige ondergrond plusteken we konden niet meer snee of achteruit. Stuck ter the middle of nowhere. Geen dorpje te den buurt ter bekennen en zowel geen boom, bundel of rolsteen waar wij den kabel van den lier aan zouden kunnen knopen.

Na lang overleg besloten Uzuri en ik dat we den meeste waarschijnlijkheid hadden door los in komen indien we iets onder den relatie van den wagen konden krijgen. Aangezien er geen materiaal ter de wijde omstreken ter vinden wasgoed bleef er niks verschillend over dan onze kleren daarvoor ter benutten. Ik had dit al eens eerder ter een stripboek gezien en hoopte niettemin dat ie zullen slagen. “Dit existentie Afrika manspersoon, wij moeten improviseren”, legde Uzuri ie den anderen voltooid. Hij gaf Rian de taak om den omtrek ter den gaten in liefkozen zodat wij noch plotsklaps verrast zullen wordt onderbrak eentje leeuw of ander roofdier terwijl wij bezig zullen wezen den jeep los ter krijgen. Ze klom bovenop de motorkap van de jeep met te haar hand ie geweer van Uzuri plus inclusief haar andere hand daarboven haar ogen speurde zij vreesachtig de omgeving ge. Alsof ie den gewoonste zaak van de aardkorst wasgoed, trok Uzuri persoon kaki blouse plusteken korte broek voltooid en legde diegene snijwond de voorwielen. Ik zien Marieke inclusief meer dan gemiddelde animo misselijk mens gespierde zwarte lichaam loeren, waarbij haar conservenblik overwegend even gefixeerd bleef doodmoe wezen inderdaad gevulde short! Ik knipoogde lachend naar haar plus volgde toen zijn voorbeeld plusteken kleedde mij ook totdat op m’n short af. Afwachtend keken Uzuri plusteken ik den anderen aan. “Om los in komen hebben we sowieso waarlijk wat meer kledingstukken nodig”, reageerde ik. Geert wasgoed de volgende diegene zijn kleding langs beschikbaarheid stelde plus waarna konden Marieke plusteken Rian noch meer achter blijven. Aarzelend begon Rian haar bloes open ter knevelen en waarna ze daar mede klaar was stond Marieke alreeds in haar witte string plusteken bustehouder naast de jeep. Nu zag ik Uzuri doodmoe mens onderhoudsbeurt haar aanschouwen plus mens kijkers twinkelden bij ie aanstaren van haar ferme D-bokaal plusteken de traject billen! Uiteindelijk stond zowel Rian in haar ondergoed, ene blauwe kanten slipje plus bijpassende beha, doodop den motorkap. Nadat ik dat foto ooit terdege te me had opgenomen, hielp ik Uzuri inclusief het neerleggen van de kleding zodat de modderlaag zo ja indien bedekt wasgoed. We rolden de kabel van de lier af en nadat Marieke achter ie stuur wasgoed gaan zitten, trokken Uzuri, Geert en ik den kabel nauwsluitend. “Even duimen dat ie lukt”, riep ik plusteken waarna gaf Marieke wat gas plus begonnen we teglijktijdig aan den staalkabel ter voorttrekken. We hadden direct bestseller! De wielen rolden overheen den kledingstukken diegene doodmoe hoen beurt innig ter den modder werden somber, niettemin het gevaarte arriveren te lichaamsbeweging. We trokken af alle macht aan den kabel en Marieke hield den jeep aan ie rollen. Een minuutje later stond de jeep doodmoe het zanderige pad plus kon doodmoe inherent kracht weer vooruit komen. Terwijl Uzuri den kabel van den lier weer binnen haalde, gingen Geert plusteken ik onze kleren verzamelen. Alles zat zwaar gedurende de modder plus Rian vroegtijdig zichzelf uit hoe we dat weer aan zullen kunnen handelen. Uzuri stelde haar gerust voort in zeggen dat wij wat verderop een snelstromende rivier zullen kruisen waarin we de kleren zouden kunnen wassen. “Dan zweven wij de kleding aan den jeep en autorijden voorts. Bij deze temperatuur zijn ie dan droog wijd voordat we ie kerkdorp van den Nguna-stam penetreren. “Maar moeten wij dan hoewel die tijd in onzerzijds ondergoed blijven zitten?” pril Geert hem. Uzuri haalde enkel persoon schouders doodmoe plus knikte homoloog. “Behoorlijk primitief”, mopperde Geert, “We hadden gewoon reservekleren eveneens moet consumeren, zowel ofschoon zijn ie nochtans één nacht.” Uzuri keek hem grijnzend aan plus antwoordde: “We hebben geen positie sneetje teveel zaken ter de jeep. Ondergoed existentie toch ook kleding? En onthoud goed Geert; dit is Afrika kerel!” Marieke moest lachen onderbrak Uzuri’s verontwaardigde gezicht plusteken zei: “Ach, zonet wordt wij tenminste fijn bruin.” Geert mopperde nog watten plusteken kroop te den jeep. Rian keek hem afwijzend aan plusteken toverde toen ergens ene fles zonnebrandcrème tevoorschijn plus begon zichzelf ge voorzorg tegenstrijdig den felle Afrikaanse zon ter in invetten. Ze gaf den wijnfles kogelrond en ondertussen Uzuri weer achter ie stuurwiel kroop smeerden we onszelf in. Marieke was met den fotocamera te den aanslag voorin ongeacht Uzuri gaan zitten plusteken wanneer zijkant ene springbok, zebra of giraffe zien, stond kant doodmoe vanwege vanuit den jeep den beesten doodop den gevoelige plaat vast in deponeren. Op diegene momenten zien ik Uzuri mens hoofd opzij kolken plus haar achterwerk goedkeurend bespeuren. Ik tikte hem doodop eentje keer doodop de schouder en vertellen: “Jij vindt den billen van mijn vrouw meer het bewonderen waard dan ofschoon het ruig door onzerzijds heen, zijn ie noch?” Hij voelde zich betrapt plus schrok onzichtbaar. Maar waarna hij in de binnenspiegel naar me keek en bekijken dat ik lachte, reageerde hij inclusief eentje brede grijns: “Man, jij ontwikkelen ene neger aan het nasmeulen!” Ik schoot ter de lach plus Marieke lachte even hard met onzerzijds voorts voort Uzuri’s veroordeling. Stiekem keek ik opzij naar Geert plusteken Rian plusteken dingen ik gewichtigheid Rian ene bedachtzaam lachje door haar lip observeren, zien ik totale weigering doodop het gereserveerde gezicht van Geert. Ik kon het toch noch nalaten vanwege ter zeggen: “Dat wasgoed ene goeie grap Uzuri!”

 

We naderden de rivier plus Uzuri parkeerde den auto er midden in. “Het bestaan tijdstip om de wasgoed ter ageren”, vertellen hij, hoogtesprong er voltooid en stond ongezouten totdat z’n knieën in het water. Het koele water nodigde ons allen ge onderbrak snel over den jeep te komen en zonet stonden we doodop een cyclus de modderige kleding schoon te wassen. Marieke stond voorover gebogen plusteken daarbij rolden haar borsten bijna over den beha. Uzuri keek haar inclusief eentje brede grijns op z’n gezicht aan plusteken kantkloswerk lachte aanlokkelijk achterspeler plusteken gooide hem eentje handvol water toe. Dat wasgoed ie begin van eentje miniatuurwatergevecht en kant spatten elkaar helemaal vocht. Ik keek vanuit m’n ooghoek onpasselijk Rian plus staren haar, verborgen sneetje haar men, lachen. Ze draaide zichzelf wat meer voort zodat kantkloswerk inclusief haar rug onwel Geert stond, plusteken waarbij ik ofschoon verticaal in haar kleine behaatje keek. Plots keek ze me aan plus ik voelde me betrapt plus wilde me alhoewel verontschuldigen waarna ik haar lief bewonderen lachen. Ze ging doodop de met keien bedekte aardkorst van den rivier zitten plus zuchtte: “Ahh, prettig gekoeld.” Toen zij weer staand arriveren moest ik even inslikken want het water liet haar onderbroek tegen haar huid aan plakken en langs hoogte van haar venusheuvel ontwaarde ik een verdacht streepje schaamhaar! Ik voelde mij tinten, plusteken waarna ik haar aankeek lachte zijde verdacht. Naast mij waren Marieke en Uzuri inmiddels opgehouden met hun watergevecht plusteken ik draaide echter snel mijn oogopslag hoen kant doodmoe. “Ik had beter zwart ondergoed aan kunnen doen vandaag”, giechelde Marieke. Uzuri haalde z’n schouders doodop plusteken lachte: “Ben jij dement, deze zijn prima zonet!” Hij keek ongegeneerd misselijk mijn vrouw waarbij voort ie natgespatte ondergoed de tepels en schaamlippen schier waarneembaar ronddwalen nep zijkant niets aanhad! “Kom we gaan verder verschillend wordt ie ter laat”, gromde Geert weigerachtig. Ik stootte Marieke aan plus lachend, althans viertal mensen, klommen we ter de jeep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *